fbpx
Meteen naar de inhoud

Over ons

 Wat doen we?

De trainers van Adempro zijn gefascineerd door de ademhaling. Met veel enthousiasme en gedegen kennis biedt Adempro ademopleidingen en ademtrainingen aan. Als je op zoek bent naar verdieping van je eigen ademoefening, ademwerk wilt integreren in je beroepspraktijk of ademtherapeut wilt worden, dan ben je hier op de juiste plek.

Het Adempro aanbod bestaat uit verschillende trainingen en opleidingen. Elk aanbod bestaat uit praktische ademtraining met een stevige theoretische basis. Want werken met de adem is een diepgaand proces dat zich op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak afspeelt. Dat vraagt om gedegen kennis op wetenschappelijk, anatomisch, fysiologisch, psychologisch en mystiek/filosofisch gebied. Het Adempro team bestaat dan ook uit trainers die geschoold zijn in zowel reguliere én alternatieve (adem-)stromingen.

 Wat is onze focus?

Adempro focust zich niet op één ademtechniek, maar op de werkende principes achter de ademhaling. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, focus, energie, verdieping of integratie. Bij Adempro leer je de veelzijdigheid van de ademhaling kennen en inzetten.

Adempro ziet een toekomst voor zich waarin aandacht voor de ademhaling vanzelfsprekend is in de gezondheidszorg, op scholen, en in coachingstrajecten. Ga jij onderdeel uitmaken van deze nieuwe generatie ademtherapeuten en ademprofessionals?

Adempro focust zich niet op één ademtechniek, maar op de werkende principes achter de ademhaling. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, focus, energie, verdieping of integratie. Bij Adempro leer je de veelzijdigheid van de ademhaling kennen en inzetten.

Gjalt – senior ademtrainer, ademtherapeut & yogatherapeut

“Slechts één ademhaling kan alles veranderen.”

Één ademhaling bevat alles: kracht, zachtheid, grote beweging, subtiliteit, interne focus en contact met de wereld om je heen. En om het nog completer te maken: kinderlijk eenvoudig en eindeloos complex. Dat vind ik fascinerend! Elke dag ervaar ik zelf hoe ik met mijn adem mijn fysieke en mentale staat kan veranderen, kan optimaliseren. Als ik voor een groep sta, in stressvolle situaties, tijdens een triathlon of in contact met anderen. En dat is ook wat ik dagelijks zie in mijn adempraktijk. Een optimale ademhaling verandert alles. Daar bestaat niet een allesomvattende ademtechniek voor, het gaat erom de juiste techniek op het juiste moment toe te passen. Mijn passie en kwaliteit zit in het bij elkaar brengen van technieken. Met als doel dat iedereen weet hoe je je adem gebruikt om gezond en gelukkig te leven.

Praktijk Gjalt: www.ademruimte.nl

Monique – leefstijl-/kaderhuisarts hart- en vaatziekten & koude- /ademtherapeut

“Adem is leven, kou is voelen en schilderen is zie het leven”

Ik ben sinds 2000 huisarts en al snel merkte ik, dat contact met de gehele mens in zijn of haar context belangrijk was voor het goed verlopen van een consult. Mijn eerste passie naast mijn werk is schilderen. Dit leerde mij onvoorwaardelijk en open naar mensen te kijken. Daarna bracht de aanraking met de kou mij de bewustwording van het voelen. De bijscholingen tot ademtherapeut brachten mij niet alleen goede handvatten om te gebruiken in mijn spreekkamer. Het bracht me bovenal de verbinding met mezelf om daardoor nog beter de mens tegenover me te begeleiden in zijn of haar klacht.

Praktijk Monique: www.koudeseminaar.nl

Ellie – psycholoog, psychotherapeut i.o. & adem-/yogatherapeut

“Zo simpel en daarom zo fascinerend: de adem is letterlijk de basis van ons leven!”

Je kunt nog zoveel (zelf-)kennis hebben, zonder contact te maken met je lichaam kom je nergens. Vanuit eigen ervaring én in mijn werk als psycholoog en yoga-ademtherapeut zie ik dat keer op keer gebeuren: als we van binnen ruimte maken voor ons gevoel, dan ontstaat er verheldering en een mogelijkheid tot beweging. Het fascineert me steeds meer dat de adem dit proces als beste lijkt te faciliteren. Zowel bij grotere emotionele processen, als in een kleine zucht of een diepe ademteug. Mijn enthousiasme voor de adem deel ik graag met jullie!

Praktijk Ellie: www.hartvat.com

Online workshop

Interesse in de opleiding? We geven regelmatig ook online workshops waarin je kennis maakt met onze trainers en de technieken waar we les in geven. Houd het nieuws of onze socials in de gaten voor de aankomende data! 29 maart is de eerstvolgende online workshop.

Locatie: Heart House

Heart House
Huizerweg 54
Bussum

Opleiding ruimte | Adempro

Introductie workshop

Heb je interesse en maak je liever in levende lijve kennis met ons en verbonden ademen? Elke maand geven we een workshop zodat je kunt kennismaken of ervaring kunt opdoen met deze krachtige techniek. Ook goed als je zelf wil starten met de opleiding!

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op

Wil je meer weten, heb je een specifieke vraag of ben je benieuwd wat we voor jou of jouw bedrijf kunnen doen? Laat het ons weten en we nemen contact met je op.