fbpx
Meteen naar de inhoud

Amber Bakker

Ademcoach

‘The best project you’ll ever work on is you’

Het is mijn passie om mensen in hun kracht te zetten, ze bewust te maken van hun potentie met als resultaat een gelukkiger en gemakkelijker leven. Hierbij maak ik gebruik van de kracht van de ademhaling omdat wij deze zelf actief kunnen beïnvloeden en bijsturen. Bewustwording van jouw ademhaling en dienend inzetten in jouw leven en ontwikkeling, dat is wat ik aanbied.

Vanuit mijn eigen behoefte aan persoonlijke ontwikkeling en het begeleiden van anderen in hun ontwikkeling is Ademgeluk ontstaan. Afgelopen jaren heb ik veel mensen mogen begeleiden in hun ontwikkeling, maar steeds had ik het gevoel dat er iets miste. Totdat ik in aanraking kwam met ademwerk. Onze ademhaling is een krachtig instrument waarmee we meer in ons lichaam kunnen beïnvloeden dan dat je misschien in eerste instantie verwacht. Het vertelt je zo veel over jezelf.

Het ontdekken en helen van- en werken en spelen met mijn ademhaling heeft mij de afgelopen jaren geholpen bij mijn algehele gezondheid. Het heeft bijgedragen aan mijn fysieke, mentale en emotionele ontwikkeling. Ik heb geleerd om naar mijn lijf te luisteren, om nog beter mijn grenzen te bewaken, mijn innerlijke rust te vinden, patronen te doorbereken en noem zo maar op. Het is te veel om op te noemen!

Naast ademwerk coach en inspireer al een aantal jaar collega’s in mijn functie als manager in de financiële sector. Hierbij heb ik specifiek aandacht voor het laten ontdekken en inzetten van hun kracht en zorgen voor plezier in het werk. De combinatie van mijn werk in de financiële sector en het ademwerk zorgt voor balans tussen mijn lichaam, hart en hoofd.

Jouw ademhaling als hulpmiddel voor een gelukkiger en gemakkelijker leven. Afgestemd op jouw doel. Juist, daarom: ademgeluk!