fbpx
Meteen naar de inhoud

Adem workshops en trainingen voor bedrijven

Adempro workshops of training binnen jouw bedrijf?

Adempro, op maat voor jouw bedrijf

Breng ademtraining binnen je bedrijf met de trainers van Adempro.

Onze trainingen geven we ook graag in-company. Bijvoorbeeld om professionals op te leiden in het toepassen van ademinterventies in de praktijk. Maar ook om inspiratie te brengen in meetings, op hei-dagen of voor de gezondheid van je personeel. Dat kan zowel in levende lijve of online.

Zowel in professionele zin leren werken met de adem, maar vooral ook de adem als tool kunnen inzetten voor op individuele basis is een enorm toevoeging aan je skill-set. Verrijk je dag met een ademworkshop van 1,5 uur, een keynote van 1 uur, een ijsbad-sessie van 2,5 uur of een leiderschapstraining op van 1 tot meerdere dagen. Heb je zelf al een idee? Neem contact met ons op en we werken het samen met je uit.

Mail of bel ons voor meer informatie.

Training & opleiding

Beeldmerk-wit-_-Adempro

Adempro

Adempro ziet een toekomst voor zich waarin aandacht voor de ademhaling vanzelfsprekend is in de gezondheidszorg, op scholen, en in coachingstrajecten. Ga jij onderdeel uitmaken van deze nieuwe generatie ademtherapeuten en ademprofessionals? Meer Adempro >>>

Volledig ademsysteem | Adempro icoon

Ademinterventies voor zorgprofessionals​

De Adempro training is het antwoord op alle vragen die de zorgprofessional heeft over de ademhaling en hoe deze ingezet kan worden in de dagelijkse praktijk. Lees meer >>>

In en uit | Adempro icoon

Bewust verbonden ademtherapeut​

Gedurende het leven kunnen gevoelens gecontroleerd en onderdrukt worden door de ademhaling te beperken. Meer informatie >>>

Adempro aanbod​

Het Adempro aanbod bestaat uit verschillende trainingen en opleidingen. Elk aanbod bestaat uit praktische ademtraining met een stevige theoretische basis. Want werken met de adem is een diepgaand proces dat zich op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak afspeelt. Dat vraagt om gedegen kennis op wetenschappelijk, anatomisch, fysiologisch, psychologisch en mystiek/filosofisch gebied. Het Adempro team bestaat dan ook uit trainers die geschoold zijn in zowel reguliere én alternatieve (adem-)stromingen.

Vier delen van de adem

Adempro focust zich niet op één ademtechniek, maar op de werkende principes achter de ademhaling. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, focus, energie, verdieping of integratie. Bij Adempro leer je de veelzijdigheid van de ademhaling kennen en inzetten.   

Adempro team

Gjalt Vlam | Adempro

Gjalt

senior ademtrainer, ademtherapeut & yogatherapeut

“Slechts één ademhaling kan
alles veranderen.”

Ellie Lardenoije | Adempro

Ellie

psycholoog, psychotherapeut i.o. & adem-/yogatherapeut

“Zo simpel en daarom zo fascinerend: de adem is letterlijk de basis van ons leven!”

Monique Tjon at Sien | Adempro

Monique

leefstijl-/kaderhuisarts hart- en vaatziekten & koude- /ademtherapeut

“Adem is leven, kou is voelen en schilderen is zie het leven”

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op

Wil je meer weten, heb je een specifieke vraag of ben je benieuwd wat we voor jou of jouw bedrijf kunnen doen? Laat het ons weten en we nemen contact met je op.