fbpx
Meteen naar de inhoud
Gjalt Vlam | Adempro

www.ademruimte.nl
06-44962553

Huizerweg 54
Bussum
Noord-Holland

Gjalt Vlam

Senior ademtrainer, ademtherapeut & yogatherapeut

Ik ben gefascineerd door de ademhaling. Je kunt vergeten dat je ademt en toch is het zo krachtig en heeft het zo’n grote impact. Het fascinerende is dat ademen vanzelf gaat, maar dat je het ook bewust kunt doen. Je kunt door het toepassen van een specifieke ademhaling steeds dieper leren ontspannen of juist een energy boost creëren. Je kunt het herstel van je spieren stimuleren of peace of mind vinden. En dat allemaal met iets dat je altijd bij je hebt en overal kunt doen! Ik kwam erachter dat één ademhaling soms genoeg is om alles te veranderen. Mijn insteek is helder en concreet. Ademwerk is krachtig én simpel.

Als ademtherapeut ik je om terug te keren naar een gezonde manier van ademen en die te behouden. Één die je leven dient en de doelen die je nastreeft. Of dat nu een fysieke- of mentale uitdaging is.

Vanuit een brede ervaring en opleiding in ademhalingsmodaliteiten en -technieken waarin ik altijd op zoek ben naar eenvoudige oefeningen met een krachtig effect die je dagelijks leven en prestaties ten goede komen. Met een achtergrond in theater en evenementen weet ik wat druk en stress is en hoe je daar (niet) mee om moet gaan. Na zelf de kracht van ademtechnieken en de voordelen van bewust met de adem werken hebben ervaren, maakte ik de overstap naar fulltime ademwerker. Om anderen les te geven en te inspireren met de kracht van adem. Ik experimenteer en speel graag met de technieken, om hun kracht en gebruik te ontdekken terwijl ik mijn grenzen verleg als surfer, triatleet en mens (langere tijd levend op slechts water).